vakantie-in-eigen-land

Nederland, ons kleine kikkerlandje, drie uurtjes rijden en je bent er doorheen. Molens, tulpen, kaas, klompen, havens en bergen (of heuvels eigenlijk), maken Nederland populair voor toeristen. Ook voor de Nederlandse toeristen. Ga maar eens cruisen door de prachtige natuur, kilometerslange kustlijnen afrijden of een roadtrip waarbij je verschillende kleine oude dorpjes aandoet. De mogelijkheden op vakantie in Nederland zijn eindeloos en er is voor ieder wat wils! 

En ook bij een vakantie in eigen land, heb je misschien extra laadruimte nodig, of wil je net wat ruimer zitten met z’n allen. Voor een vakantie is het huren van een auto een perfecte oplossing. Maar ook als je niet lang op vakantie gaat, maar bijvoorbeeld naar een bruiloft moet waar je goed voor de dag wilt komen, is autohuur het eerste waar je aan moet denken. En heb je  een nieuwe klus binnengehaald, waarvoor je tijdelijk een auto of een extra auto nodig hebt… ook dan is huren niet alleen een goedkope, maar ook snelle oplossing.

Voordelen van een auto huren

Een auto huren, lekker makkelijk. Voor eenmalig gebruik is het ideaal. En alle lasten van autobezit zijn niet voor jou. Indirect betaal je misschien wel wat mee, maar enkel voor die ene keer dat je de auto huurt. Je hoeft dus niet elke drie maanden de wegenbelasting te betalen voor een auto die heel vaak stilstaat.

Zeker wanneer je geen parkeerplek voor de deur hebt, kan het ook een duur grapje worden. Een auto die stilstaat op een plek waar je parkeerkosten moet betalen, dat is weggegooid geld. Dan kun je beter voor een paar dagen een auto huren, alle andere dagen hoef je deze kosten niet te betalen.

En één van de grootste voordelen: heb je autopech? Da’s pech, dit is echt je eigen probleem. In ieder geval als het om jouw eigen auto gaat. Maar wanneer je een auto huurt, krijg je meestal gewoon een andere auto om weer de weg op te gaan. Vooral in de koude wintermaanden is het fijn dat je niet lang langs de weg hoeft te staan.

Voordelen van een auto leasen

Heb je jarenlang in dezelfde auto gereden en ben je toe aan een keer iets ander proberen? Misschien wil je weten hoe een elektrische auto rijdt en wat precies het verschil is met een hybride auto. Is een auto met achteruitrijcamera iets voor jou? Iedere maand een nieuwe auto voor een lage prijs. Shortlease is dan perfect voor jou. Dankzij de korte duur van de contracten past Shortlease ook goed bij je als je niet wilt vastzitten aan langere contracten, dit zorgt er voor dat je minder financieel risico loopt. De contracten zijn vaak van korte duur en erg flexibel. Zo kun je de meeste na een maand dagelijks opzeggen. Dus zeg maar doei tegen contracten met afkoopboetes!

Maar hoe weet je welke auto geschikt is voor jou?

Als allereerste moet je jezelf de vraag stellen; waarvoor ga ik de auto gebruiken?

Wil je hem gebruiken om af en toe korte stukjes door de stad te rijden? Af en toe de kinderen naar een uitwedstrijd brengen? Of voor werk iedere dag even de snelweg op?

Voor iedereen is er een perfecte auto. Voor de zakenman zijn er comfortabele auto’s met leren bekleding en spraakgestuurde navigatie systemen. En ben je meer van het praktische? Een kleine auto is makkelijk overal te parkeren, daar is ook iets voor te zeggen, toch?

Welke auto ook bij jou past, welk voertuig je ook nodig hebt: bij All-rent kun je kiezen uit een divers wagenpark met verschillende autocategorieën. Van een kleine auto voor een stedentrip tot een grotere auto voor een langere vakantie waarmee je heel het land door kunt reizen. En dit alles tegen een voordelige prijs!

Door admin