auto huren voor op vakantie

Een auto huren om mee op reis te gaan is lang niet zo gek idee. Het komt geregeld voor dat mensen dit doen, zelfs ook mensen die zelf een auto tot hun beschikking hebben.

Een auto huren om met zijn allen te gaan

Als je met een groepje op vakantie gaat, kun je ervoor kiezen om apart van elkaar te reizen. Maar het is veel leuker om met zijn allen in 1 auto te gaan. Naast dat het gezelliger is, zal je er ook het milieu minder mee belasten. Daarnaast is het vaak ook nog eens goedkoper, daar je minder kwijt bent aan brandstof en eventueel tol. Een personenbusje zal een uitkomst zijn als je met een kleine groep op vakantie gaat van maximaal 9 personen.

Een auto huren omdat je een zakelijke auto hebt

Heb je een auto die volledig op de zaak staat. Dan is de verleiding waarschijnlijk groot om met die auto op vakantie te gaan. Er bestaat echter de kans dat je door een controlepost komt. Waardoor het mogelijk is dat je met terugwerkende kracht belasting terug moet betalen, daar je de auto duidelijk ook privé gebruikt. Dit kan behoorlijk in de papieren lopen, waardoor huren een stuk betere keuze is.

Gegarandeerd nieuwe auto’s

Op vakantie wil je de kans op autopech natuurlijk zo klein mogelijk houden. Niemand zit er namelijk op te wachten om in te boeken op leuke vakantietijd. Doordat gerenommeerde verhuurbedrijven een over een autopark beschikken welke erg jong is en om de paar jaar vernieuwd wordt. Kun je er zeker van zijn dat je een jonge auto tot je beschikking hebt. Doordat deze auto’s op tijd hun servicebeurten krijgen, zal de kans op autopech een stuk kleiner zijn.

Een geschikte auto voor de reis

Heb je zelf een auto maar is deze niet zo geschikt voor de reis die je wil maken, dan is huren ook een uitkomst. Denk hierbij aan het huren van een 4×4 auto als je op wintersport wilt gaan. Je zult merken dat je een stuk gemakkelijker en veiliger door de sneeuw kunt rijden, dan met een twee wiel aangedreven auto.

Wil je redelijk ver reizen met de auto, dan is een luxe auto wel zo fijn. Je betaalt misschien iets meer, maar je krijgt er ook heel wat voor terug. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe cabriolet, het dak open op warme dagen en direct genieten van het zonnetje.

Door admin